5 januari, 2016

LEVERANS

KÖPA VED I STOCKHOLM MED HEMKÖRNING

När du köper ved och har krav på en god kvalitet samt bra priser med leverans i Stockholmsområdet är Norrortved din vedleverantör. Med suverän service och bra priser levererar vi björkved till hela Stockholm. Tidigare år har vi fokuserat på norra delarna av Stockholm som t.ex. Bromma, Solna, Sollentuna, Danderyd, Enebyberg, Täby, Djursholm, Stocksund, Hässelby, Vallentuna, Åkersberga, Upplands Väsby, Kungsängen, Spånga, Hässelby, Jakobsberg, Sigtuna, Märsta, Rosersberg, Arlanda och Lidingö men även delar av södra sidan om Stockholm.

Men är du osäker på om vi levererar där du bor, släng iväg ett mejl till kundtjanst@norrortved.se så svarar vi så snabbt vi kan.

BÄRHJÄLP VID LEVERANS?

Säckarna som levereras till din uppfart/port är 40-liters säckar som väger ca 10-15 kg/st. 15 st säckar med björkved motsvarar ca:1 kubik lösved. Om du vill att vi levererar dina säckar till en annan plats på tomten än uppfarten/porten? Inga problem, det tillkommer en kostnad för bärhjälp från 300 kr / påbörjas 15 min.

Vi levererar till dig enligt överenskommelse och vid beställning återkommer vi så snart vi kan med ett leveransdatum till dig.

BETALSÄTT

Betalning kan ske med Swish (vid leveransbekräftelse) alternativt kontant (vid leverans) eller via faktura (Endast möjligt för företag).

leverans knapp

Norrortveds Facebooksida