5 januari, 2016

LEVERANS

Vi strävar efter att att vara flexibla i syfte att skapa en trevlig köp upplevelse. För det första vill vi ge våra kunder en bra smidig upplevelse. Om du dessutom har du krav på bra kvalitet samt priser men framför allt en pålitlig leverantör när du köper ved? Prioriterar du en lokal leverantör som håller till och levererar i Stockholms området? om så är fallet kommer Norrortved passa perfekt som din lokala vedleverantör och sammanfattningsvis är det därför ska du beställa av oss.

Vår service är suverän (läs gärna våra recensioner)  och vi levererar dessutom miljömärkt björkved (svanen) packade i säckar eller lådor till dig i Stockholms området, vi har snabba leverans tider sällan mer än någon eller några dagar. Under högsäsongen kan det ta någon extra dag då trycket ofta är väldigt högt. Vi svarar så snabbt vi kan på ditt mail och försöker meddela dig så snabbt våra rutter är fastställda.

Skärgården

Sommaren 2022 så testkör vi leveranser till Skärgården till vissa platser. Om detta faller väl ut kommer vi fortsätta med detta för att nå ut till fler kunder. Platser vi kommer kunna leverera till med vår samarbetspartner är Yxland, Blidö, Ljusterö, Möja, Sandhamn, Nämdö, Ornö och Lidingö. Leveranserna sker till bryggan och priset för leveransen är 1100 kr inklusive moms. Period för möjlighet till leverans är mellan 20 juni – 13 augusti 2022 (avslutat för i år).

Leverans inom området på kartan.

Fastlandet

Norrortved fokuserar på de norra delarna av Stockholm som t.ex. Sollentuna, Bögs gård, Edsberg, Edsviken, Helenelund, Häggvik, Kasbytorp, Killingstorp, Kronåsen, Norrviken, Rotsunda Gård, Silverdal, Tureberg, Viby, Täby, Ella gård, Ella Park, Erikslund, Gribbylund, Grindtorp, Hagby, Lahäll, Näsbypark, Näsbydal, Roslags Näsby, Danderyd, Djursholm, Mörby, Sjöberg, Mörbylund, Charlottenberg, Bockholmen, Järfälla, Barkaby, Jakobsberg, Kallhäll, Skälby, Veddesta, Viksjö, Solna, Upplands-Väsby, Bollstanäs, Ekebo, Bredden, Fresta, Gullbacken, Gunnes gård, Infra city, Rotebro, Skålhamra, Smedby,  Vallentuna, Angarn, Frösunda, Ekskogen, Kårsta, Lindholmen,  Enebyberg, Bromma, Stocksund, Sundbyberg, Spånga, Lidingö, Bodal, Gropen, Baggeby, Herserud, Hersby, Grönsta, Bosön, Ekholmnäs, Hustegaholm, Brevik, Gåshaga, Elfvik, Åkersberga, Sigtuna, Märsta, Rosersberg, Vaxholm. 

Är du osäker på om vi levererar där du bor, släng iväg ett mejl till kundtjanst@norrortved.se så svarar vi så generellt samma dag emellertid kan det ta någon timma extra under högsäsongen.

BÄRHJÄLP VID LEVERANS?

Säckarna levereras till din uppfart/port, om du vill att vi levererar dina säckar till en annan plats på tomten än uppfarten/porten?

– Inga problem, det tillkommer en kostnad för bärhjälp från 400 kr / påbörjas 15 min.

Vi levererar till dig enligt överenskommelse och vid beställning återkommer vi så snart vi kan med ett leveransdatum till dig.

Avbokning

Avbokning av leverans sker senast 24h efter att meddelande om tid för leverans skickats till kund.

Betalning

Betalning kan ske med Swish (vid leveransbekräftelse) alternativt kontant (vid leverans) eller via faktura (faktura endast möjligt för företag).

leverans knapp

Norrortveds Facebooksida

Leveransbilder